Agenda | Activitats | Biblioteca | Login

4t Concurs de Violí de Barcelona

Un concurs no té per què ser una activitat que generi rivalitat i competició, pot ser també una oportunitat magnífica per afavorir l'aprenentatge, per crear objectius de superació, fomentar l'estudi i compartir una passió comuna: la música.

Per quart any consecutiu, torna el IV Concurs de Violí de Barcelona, per incentivar el nivell dels alumnes de violí i com a punt de trobada per a intercanviar criteris. Tots el premis que s'atorguen tenen un caràcter i finalitat educativa (concerts, classes magistrals, material didàctic i entrades a concerts).

És a més un privilegi poder situar el concurs en les excepcionals instal·lacions de l'Escola Sant Gregori, una institució referent en la pedagogia del nostre país i amb una sensibilitat especialment activa cap a la música.

Esperem que la nostra proposta, construïda pensant en el benefici de l'educació dels joves músics, desperti el seu interès i les seves ganes de participar. Els esperem a tots/es per poder compartir amb il·lusió aquestes jornades plenes de vida i música.

 

 

 

 

 

Coordinació artística: Frederic Ibáñez, del departament de violí de l'Escola Sant Gregori